Brazilian Keratin

Η Brazilian keratin therapy  μαλλιών είναι μια δημοφιλής διαδικασία στη βιομηχανία ομορφιάς που έχει ενσωματωθεί  με τα χρόνια στις  υπηρεσίες κομμωτικής. Χιλιάδες γυναίκες επιλέγουν αυτόν τον τρόπο για να κάνουν τα μαλλιά τους ίσια, λαμπερά και δυνατά.

Το περιεχόμενο 

Πλεονεκτήματα θεραπειας κερατίνης
Θεραπεία κερατίνης στο σπίτι
Για ποιούς  είναι αυτή η υπηρεσία;
Πόσο ασφαλής είναι η θεραπεία κερατίνης;
Μειονεκτήματα θεραπειας κερατίνης
Συμβουλές φροντίδας για μετά τη θεραπεία
5 λόγοι για τους οποίους πρέπει να κάνετε την θεραπειας κερατίνης

________________________________________
Τώρα αυτή η διαδικασία είναι διαθέσιμη σε κομμωτήρια με διαφορετικά επίπεδα τιμών, οπότε ο αριθμός των οπαδών αυξάνεται μέρα με τη μέρα. Τη θεραπεία κερατίνης προτιμούν οχι μόνο αυτοί που έχουν σγουρά και κυματιστά μαλλιά, αλλά και πελάτες με ίσια μαλλιά. Το κύριο πλεονέκτημα της θεραπείας κερατίνης είναι ότι στην διαδικασία ισιώματος των μαλλιών, κερατινη χωρις φορμαλδευδη, παράλληλα αποκαθιστά και τη δομή της τρίχας επίσης.

Πλεονεκτήματα θεραπειας κερατίνης


Όταν ισιώνουμε τα μαλλιά με την κερατίνη, κάθε τρίχα περιβάλλεται από υγρή κερατίνη. Η κερατίνη είναι μια πρωτεΐνη με αυξημένη αντοχή, είναι ένα από τα συστατικά των νυχιών, του δέρματος και των μαλλιών. Ως εκ τούτου, ονομάζεται συχνά "υγρή τρίχα".

Η Κερατίνη υπό την επίδραση της υψηλής θερμοκρασίας θρέφει τα μαλλιά, γεμίζει τα κατεστραμμένα κύτταρα. Κάθε τρίχα είναι πλήρως καλυμμένη με προστατευτική "θωράκιση". Μετά τη θεραπεια κερατινης για σγουρα μαλλια, τα μαλλιά γίνονται ελαστικά, ανθεκτικά, δυνατά και, φυσικά, λαμπερά. Η διαφορά μεταξύ "πριν" και "μετά" παρατηρείται με το μάτι. Τα μαλλιά δεν μπερδεύονται μετά το επόμενο λούσιμο, χτενίζονται εύκολα, γίνουνται πιο υπάκουα,  πέρνουν λάμψη. Η μέση διάρκεια της επίδρασης της κερατίνης είναι 3-5 μήνες. Ωστόσο, αυτός ο παράγοντας εξαρτάται από τον τύπο των μαλλιών σας και από το πόσο καλά θα τα φροντίσετε μετά τη διαδικασία.


Θεραπεία κερατίνης στο σπίτι

Η θεραπεία κερατίνης στο σπίτι χωρίς επαγγελματικό έλεγχο είναι αρκετά επικίνδυνη. Παίρνει πολύ χρόνο και απαιτεί ορισμένες δεξιότητες, η διαδικασία διαρκεί από 2 ώρες. Επιπλέον, στο σπίτι υπάρχει η πιθανότητα κακής εφαρμογής της στρώσης κερατίνης και όλες οι προσπάθειές σας θα είναι μάταιες.
 


Για ποιούς  είναι αυτή η υπηρεσία;


Γυναίκες με αδύναμα, θαμπά και καταστραμμένα μαλλιά. Και επίσης για εκείνους που έχουν άγρια μαλλιά, φριζαριζμένα και για ανυπάκουες μπούκλες. Φυσικά, δεν χρειάζεται να ψάξετε για εξοικονόμηση και να ακολουθήσετε ύποπτες φθηνές προσφορές για θεραπεία κερατίνης. Πιθανότατα πρόκειται για μια φάρσα και για τη διαδικασία θα χρησιμοποιηθούν τα προϊόντα χαμηλής ποιότητας ή δεν θα είναι σε επαρκή ποσότητα για καλό αποτέλεσμα.

Πόσο ασφαλής είναι η θεραπεία κερατίνης;


Η  θεραπεια κερατινης κομμωτηρια δεν σχετίζεται με χημικές ουσίες που είναι επιβλαβείς για τα μαλλιά. Με ποιοτικά υλικά, αυτή η θεραπεία θα σας αντικαταστήσει με μια ολόκληρη σειρά άλλων καλλυντικών, διευκολύνοντας την καθημερινή φροντίδα των μαλλιών σας. Η κερατίνη συσσωρεύεται στα μαλλιά σας φορά με την φορά. Η βέλτιστη συχνότητα της κερατίνης είναι μία φορά κάθε 3 μήνες. Φυσικά, αν έχετε ήδη δοκιμάσει την κερατίνη ισιώματος μία φορά, δύσκολα μπορεί να σταματήσετε. Καμία άλλη υπηρεσία μέχρι στιγμής δεν έδωσε ακόμη τέτοια εκπληκτικά αποτελέσματα.

Μειονεκτήματα θεραπειας κερατί

Πολλοί  άνθρωποι έχουν προκαταλήψεις σχετικά με αυτή την τεχνική ισιώματος μαλλιών. Ακόμα, υπάρχουν ορισμένα μειονεκτήματα στην θεραπεία κερατίνης, αν και δεν είναι κρίσιμα.

• Εάν έχετε πολύ ογκώδη μαλλιά, ο όγκος των μαλλιών θα μειωθεί, αλλά θα ανακάμψει με την πάροδο του χρόνου
• Σε μερικές περιπτώσεις, τα κορίτσια που έκαναν ισιωτική  κερατίνη, σημείωσαν ότι τα μαλλιά τους μετα λαδώνουν  πιο γρήγορα. Αυτό οφείλεται σε μείωση του όγκου, τα μαλλιά είναι πιο κοντά μεταξύ τους και αυτός είναι ο λόγος που λαδώνουν γρηγορότερα.
• Για ελαφρά, εύθραυστα μαλλιά, η θερμοκρασία ρυθμίζεται ξεχωριστά, κατά κανόνα, είναι μικρότερη σε σχέση με μαλλιά που έχουν περισσότερο όγκο.
• Η ισιωτική κερατίνης αντενδείκνυται για έγκυες γυναίκες!


Συμβουλές φροντίδας για την συντήρηση  κερατίνης

Μάθετε περισσότερα για το πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό, αλλά και πώς να το διατηρήσετε. Για να συντηρήσετε  το ίσιο αποτέλεσμα μέχρι το επόμενο ραντεβού σσς θα πρέπει να χρησιμοποιείτε κι έσεις κάποια ειδικά προιόντα.
1. Μετά την πρώτη μέρα μετά το ίσιωμα.
2. Μην χρησιμοποιείτε βαφή.
3. Είναι δυνατόν να βάψετε τα μαλλιά σας όχι νωρίτερα από 10 ημέρες.
4. Σαμπουάν brazilian keratin shampoo χωρίς θειικό άλας, χρησιμοποιήστε προιόντα που είναι κατάλληλα για μετά την τεχνική της κερατίνης.
5.  Θέλει προσοχή με το θαλασσινό νερό αλλά και το νερό της πισίνας γιατί αφαιρεί το προιόν από την τρίχα.
6.  Καλό  θα είναι μετά την εφαρμογή της κερατίνης τις πρώτες μέρες να μην χρησιμοποιείται στέκες, κοκαλάκια αλλά και τσιμπιδάκια τα οποία είναι πόλυ σφιχτά και μπορούν να χαλάσουν το ίσιο αποτελέσμα.
7. Οι επισκέψεις σε σάουνες και λουτρά πρέπει επίσης να αποφεύγονται. Ο ζεστός ατμός καταστρέφει την προστασία της κερατίνης.
8. Μπορεί να γίνει χτένισμα με πιστολάκι αλλά και με ωαλίδι με μπούκλες αλλά λόγο υγρασίας μπορεί να χαλάσει πιο γρήγορα.
Αν ακολουθήσετε αυτούς τους απλούς κανόνες, θα κρατήσετε το  αποτελέσματα  έως και 3 μήνες. Μην φοβάστε να δοκιμάσετε την θεραπεία κερατίνης είναι μια από τις καινούριες τεχνικές μεγαλής διάρκειας και κρίνετε μόνες σας  όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα.

5 λόγοι για τους οποίους πρέπει να χρησιμοποιήσετε την θεραπεία κερατίνης.
1. Πρόκειται για μια τεχνική διαδικασία για την ασφαλή αποκατάσταση της δομής των μαλλιών.
2. Μακρόχρονη επίδραση - διαρκεί 3 μήνες.
3. Αντικαθιστά μια τεράστια ποσότητα προϊόντων μαλλιών, κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών.
4. Ελαστικά, ισχυρά, λαμπερά μαλλιά για διαδικασία 3 ωρών.
5. Προσιτή τιμή και κατάλληλη ποιότητα.
 

1. Ποια θα είναι τα αποτελέσματα της Brazilian Keratin;    

Τα μαλλιά σας θα γίνουν ίσια, υπάκουα, μεταξένια και απαλά. Με τον τρόπο αυτό, θα μειωθεί ο χρόνος για το χτένισμα έως και δέκα φορές. Αν κάνατε μία, μιά-μισή ώρα για το styling, μετά από την  Βραζιλιάνικη Κερατίνη θα κάνετε 5-15 λεπτά. Καθώς η τρίχα θα έχει πιο έντονο χρώμα και απίστευτη λάμψη. Πολλές από τις πελάτισσές μας λένε ότι το πρωί θα πρέπει μόνο να βουρτσίζουν το μαλλί, έτσι ώστε να επιστρέψει στο αρχικό του ίσιωμα.

2. Για ποιο τύπο των μαλλιών είναι κατάλληλο ίσιωμα με την κερατίνη;    

Θεωρείται ότι οι πιο κατάλληλοι υποψήφιοι για αυτή την υπηρεσία είναι οι γυναίκες που έχουν εύθραυστα μαλλιά, κατεστραμμένα μαλλιά που σπάνε, ξηρά, φριζαρισμένα ή κατσαρά - σγουρά μαλλιά.
Εμείς κάνουμε αυτή την υπηρεσία σε κάθε τύπο μαλλιών (παχύ και λεπτό, ίσιο και σγουρό, φρίζ, κλπ). Ακόμα και μετά το χημικό ίσιωμα. Από τη δική μας εμπειρία, μπορούμε να πούμε: ίσιωμα κερατίνης είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών και τα κάνει μόνο καλύτερα.

 

3. Μπορώ να κάνω Brazilian Keratin, αν τα μαλλιά μου είναι βαμμένα ή με ανταύγειες;

Φυσικά, αφού η Βραζιλιάνικη Κερατίνη βελτιώνει την υγεία των βαμμένων και με ανταύγειες μαλλιών, σφραγίζει τα λέπια και ενυδατώνει τα μαλλιά, εξαφανίζει φριζάρισμα (προστατεύει από στατικό ηλεκτρισμό), και σε αντίθεση με το χημικό ίσιωμα, δίνει στα μαλλιά μια φανταστική λάμψη.

4. Είναι αλήθεια, αν γίνει μια φορά το ίσιωμα Brazilian, τότε αμέσως θα έχω τέλεια ίσια μαλλιά; 

Το αποτέλεσμα πάντοτε εξαρτάται από την αρχική κατάσταση των μαλλιών. Brazilian Keratin έχει σωρευτικό αποτέλεσμα, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να περιμένουμε τρεις μήνες για παράδειγμα, για να κάνουμε μια συντήρηση.


Αν έχετε σπαστά μαλλιά, μετά την πρώτη διαδικασία θα δούμε φυσικά ίσια και υγιή μαλλιά. Αν έχετε πολύ σγουρά μαλλιά, η διαδικασία αυτή θα μειώσει το φριζάρισμα και θα δώσει στα μαλλιά σας ένα ελαφρύ φυσικό κυματισμό. Αν έχετε ίσια κατεστραμμένα ή άτονα μαλλιά, η τρίχα θα ζωντανέψει και η κερατίνη θα δώσει στα μαλλιά σας μια απίστευτη λάμψη.

 

Νυφικά πακέτα-προσφορές Γαμήλια χτενίσματα Υπηρεσίες γάμου Νυφικό μακιγιάζ Νυφικο χτενισμα με πλεξουδεςΤύπος του αξεσουάρ Νυφικά πέπλαΝυφικά χτενίσματα με λουλούδιαΝυφικά χτενίσμαΡετρόΝυφικά χτενίσματα με τιάραΔιάφορα Νυφικά Μανικιούρ - ΠεντικιούρΜανικιούρ σε μακριά νύχια Μανικιούρ σε κοντά νύχια Μανικιούρ σε μεσαία νύχια Φώτο Νέα Υπηρεσίες Τύπος του χτενισμάτος  Ελληνική styling Χαμιλά - ψυλά σινιόν Σκέλη του styling μαλλιών Χτενίσματα με μπούκλες Τύπος των μαλλιών Μεσαία μαλλιά Κοντα μαλλια Μακριά μαλλιά Φράντζα - αφέλειες Θεραπείες Olaplex - Βαφή και ΘεραπείαHot ψαλίδι, Ζεστό ξυράφι Θεραπεία μαλλιών με φυσικές συνταγές Θεραπεία μαλλιών στο κομμωτήριο Ξυράφι ζεστό Υπηρεσίες Επικοινωνία Τεχνητά -Μόνιμο Γαλλικό μανικιούρ Half moon-μανικιούρ Μανικιούρ με λουλούδια Μανικιούρ με στρασάκια Μανικιούρ με καρδούλεςΜανικιούρ με πεταλούδες Πεντικιούρ Τεχνητά - ΜόνιμοΜόνιμο γαλλικό ΠεντικιούρΤεχνητά - Μόνιμο Με Λουλούδια Πεντικιούρ Τεχνητά - Μόνιμο Με ΣτρασάκιαΠεντικιούρ Τεχνητά - Μόνιμο Half Moon-ΠεντικιούρΠεντικιούρ Τεχνητά - Μόνιμο Με Πεταλούδες Πεντικιούρ Τεχνητά - Μόνιμο Με Καρδούλες Προφίλ;