Extension Βλεφαρίδων

Όλα όσα θέλατε να ξέρετε για εξτέ  βλεφαρίδων.
Πόσο ασφαλής είναι η διαδικασία για τις επεκτάσεις των βλεφαρίδων;


Εάν η διαδικασία κάνει ένας έμπειρος επαγγελματίας, και ταυτόχρονα με τη χρήση υψηλής ποιότητας υλικών -  η διαδικασία αυτή είναι απολύτως ασφαλής. Η κόλλα και τεχνητές βλεφαρίδες είναι ειδικές δερματολογικές και οφθαλμολογικές ελέγχου, και ο κίνδυνος της ζημίας που ελαχιστοποιείται Όμως, όπως συμβαίνει και με οποιοδήποτε άλλη αισθητικη επεμβάση υπάρχουν γυναίκες  που έχουν ευαισθησίες  στα υληκά που χρησιμοποιούνται . Για να δοκιμάσετε αυτό, θα πρέπει πρώτα να κάνετε μια δοκιμή (2-3 βλεφαρίδες), καλό είναι να δοκιμάσετε διάφορα είδη κόλλας. Μόνο όταν μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι η κόλλα δεν προκαλεί ερυθρότητα και ερεθισμό, και ο επαγγελματίας  θα επιλέξει τα καλύτερα υλικά για σας - μπορείτε να προχωρήσετε με ασφάλεια στη διαδικασία..

Ποιες είναι οι αντενδείξεις για εξτέ των βλεφαρίδων;

Η μόνη σημαντική αντένδειξη - η παρουσία των ασθενειών των ματιών. Απαγορέυετε να κάνεις εξτέ των βλεφαρίδων σε εκείνους οι οποίοι είναι συχνά άρρωστος επιπεφυκίτιδα, καθώς αυτό αυξάνει τον κίνδυνο της νόσου.Ειπισης  δεν  προτηνουμε  εξτε των βλεφαριδων που εχουν πολύ αδύναμες και λεπτες φυσυκες βλεφαριδες, καθώς δεν μποπουν να αντέξουν το βάρος  τους. Αλλά η σύγχρονη τεχνολογία λυθεί αυτό το πρόβλημα: Οι ψεύτικες βλεφαρίδες είναι κατασκευασμένα από διαφορετικά υλικά, και είναι πολύ λεπτα και ελαφρια, σχεδόν χωρίς βάρος, και  δεν βλάπτει στις φυσικές βλεφαρίδες.

Αν εξτέ των βλεφαρίδων πειράζει την όραση;

Βλεφαρίδες δεν επηρεάζουν την όραση, αλλά μόνο υπό την προϋπόθεση ότι  ο ειπαγγελματιας  έκανε τα πάντα σωστά. Εάν μια υπερβολική ποσότητα κόλλας χρησιμοποιήθηκε , μπορεί αρχικά να πέσει στα μάτια και να  τα ερεθίσει. Είναι επίσης απαραίτητο ότι οι νέες μεγάλες βλεφαρίδες τοποθετήθηκαν στη σωστή γωνία και δεν  εμπίπτουν στο «οπτικό πεδίο». Ως εκ τούτου, η επιλογή του μήκους των βλεφαρίδων θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με προσοχή.

Αν γείνετε να βάλω εξτέ  βλεφαρίδες, αν φοράω φακούς επαφής;
Ναι, μπορείτε να βάλετε τις βλεφαρίδες αν φοράτε φακούς . Αλλά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας , οι φακοί επαφής πρέπει να αφαιρούνται.

Μηπως χρειάζομαι μια ειδική προετοιμασία για της βλεφαρίδες μου πριν από τη διαδικασία επέκτασης;
Δεν χρεάζετε καμία προιτιμασία. Είναι απαραίτητο μόνο να ειναι βλεφαρίδες σας  καθαρές. Ως εκ τούτου, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε να καθαρίζετε κάλα τις βλεφαρίδες σας και τα βλέφαρα, βρέξτε ένα κομμάτι βαμβάκι για να αφαιρέσετε  το μακιγιάζ σας.

Πώς γείνετε η διαδικασία;
Η διαδικασία είναι αρκετά απλή , αλλά απαιτεί μεγάλη επιδεξιότητα και την ακρίβεια του επαγγελματια.  Κατ 'αρχάς, βλεφαρίδες σας απολιπανθεί με ένα ειδικό υγρό, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε μια ειδική ρητίνη με τη δική τεχνητές βλεφαρίδες της επισυνάπτονται. Κάθε τριχούλα αυξάνενται χωριστά, το ένα μετά το άλλο. Το μήκος και το χρώμα των βλεφαρίδων μπορεί να είναι διαφορετική. Ένας έμπειρος επαγγελματίας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την καλύτερη επιλογή μήκη, τα χρώματα και το πάχος των βλεφαρίδων, ανάλογα με την κατάσταση της δικής τους βλεφαρίδων και κατόπιν αιτήματος.

Πόσο καιρό κρατάνε βλεφαρίδες; Πότε πρέπει να αφαιρεθούν;
Όπως δείχνει η πρακτική, την περίοδο που κρατάνε οι βλεφαρίδες σε κάθε άτομο διαφορετικό (όπως στην περίπτωση των τεχνιτών νυχιών). Μετά από περίπου 2-4 εβδομάδες είναι απαραίτητη συντήρηση. Βλεφαρίδες, όπως και τα μαλλιά μας, μεγαλώνουν, πέφτουν, και στη θέση τους βγαίνουν καινούρια. Να έχετε υπόψη ότι οι εξτέ βλεφαρίδες δεν πέφτουν μόνο τους πέφτουν μαζί με τους φυσικές, οι οποίες πραγματοποιούνται.  Αν έχετε λιπαρό δέρμα, τότε οι βλεφαρίδες θα πέσουν πιο γρήγορα, όπως το σμήγμα διαλύει ρητίνη.


Εάν δεν αισθάνεστε δυσφορία, τότε οι βλεφαρίδες μπορούν να φορεθούν όλη την ώρα, μόνο κάνοντας μικρά διαλείμματα για να επιτρέψει τις δικές σας βλεφαρίδες να ξεκουραστούν. Κατά κανόνα, είναι επιθυμητό να αφαιρέσετε τις βλεφαρίδες μετά από 3 μήνες για 2 εβδομάδες και στη συνέχεια να κάνετε και πάλι. Μερικά κορίτσια έχουν συνεχώς 6-9 μήνες. Για να είναι η καλή κατάσταση των φυσικών βλεφαρίδων πρέπει να τους δώσουμε να ξεκουραστούν και να ανακτήσουν.

Υπάρχουν φορές που κατά την αφαίρεση  των βλεφαρίδων, δεν μέωουν με τις δικές τους. Ποιος είναι ο λόγος;
Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι γυναίκες  συχνά βγάζουν μόνο τους με τις ρίζες! Απαγορεύετε να κάνετε αυτό, γιατί τραύματιζουνται  οι φυσικές βλεφαρίδες, και στη συνέχεια δεν μεγαλώνουν γρήγορα..... Οι βλεφαρίδες αφερουντε με  ένα ειδικό υγρό που διαλύει την κόλλα και δεν βλάπτει τις φυσικές βλεφαρίδες. Έτσι, δεν κάνουμε οικονομία  με την ομορφιά μας!

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το μακιγιάζ και μάσκαρα;
Ναι , αλλά με προσοχή. Μάσκαρα και άλλα καλλυντικά για τα μάτια δεν θα προκαλέσει καμία βλάβη σε βλεφαρίδες. Αλλά το πιο σημαντικό είναι να ξεβγάζετε  σωστά το μακιγιάζ σας, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Θα πρέπει να επιλέξετε υγρό ντεμακιγιάζ που δεν περιέχει λάδι. Οι βλεφαρίδες  θέλουν  προσωχή, δεν θέλουν πάρα πολύ τρίψιμο. Επίσης, να γνωρίζετε ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αδιάβροχη μάσκαρα. Σε γενικές γραμμές εξτέ των βλεφαρίδων, η ανάγκη για να βάλετε μάσκαρα  θα εξαφανιστεί από μόνη της. Θα δείχνει ομορφιά και χωρίς μάσκαρα!

Πώς να φροντίζετε εξτέ των βλεφαρίδων;
Μετά τη διαδικασία τοποθετησης, οι βλεφαρίδες δίχνουν τέλεια. Για να το κρατήσει αυτό το αποτέλεσμα όσο το δυνατόν περισσότερο, θα πρέπει να φροντίσετε κάλα. Είναι αρκετά εύκολο. Ακολουθήστε μερικούς απλούς κανόνες:
- Μην βρέχετε τα μάτια σας κατά τη διάρκεια της ημέρας μετά τη διαδικασία.
- Μην πηγαίνετε στην πισίνα, σάουνα και SPA-διαδικασίες για 48 ώρες μετά την διαδικασία τοποθετησης .
- Να είστε προσεκτικοί με τις βλεφαρίδες  μην τρίβετε τα μάτια σας.
- Μην κοιμάστε με το πρόσωπό στο μαξιλάρι.
- Μην χρησιμοποιείτε λιπαρά κρέμες για την περιοχή των ματιών, καθώς μπορεί να διαλυθεί η ρητίνη.
Αν οι  βλεφαρίδες  χαλανε από την πισίνα, σολάριουμ, το θαλασσινό νερό, το φως του ήλιου;
Όπως δείχνει η πρακτική, το κολύμπι στην πισίνα, στη θάλασσα και άλλα υδατικά συστήματα, καθώς και το σολάριουμ ή απλά ηλιοθεραπεία στην παραλία σε καμία περίπτως η δεν θα  βλάψει τις βλεφαρίδες. Κατά τη διάρκεια της ηλιοθεραπείας θα πρέπει να χρησιμοποιούν προσεκτικά αντηλιακό προσπαθήσουμε να  μην παει  στις βλεφαρίδες. Έτσι, με τις βλεφαρίδες μπορείτε με ασφάλεια να πάτε στην παραλία!

 

Νυφικά πακέτα-προσφορές Γαμήλια χτενίσματα Υπηρεσίες γάμου Νυφικό μακιγιάζ Νυφικο χτενισμα με πλεξουδεςΤύπος του αξεσουάρ Νυφικά πέπλαΝυφικά χτενίσματα με λουλούδιαΝυφικά χτενίσμαΡετρόΝυφικά χτενίσματα με τιάραΔιάφορα Νυφικά Μανικιούρ - ΠεντικιούρΜανικιούρ σε μακριά νύχια Μανικιούρ σε κοντά νύχια Μανικιούρ σε μεσαία νύχια Φώτο Νέα Υπηρεσίες Τύπος του χτενισμάτος  Ελληνική styling Χαμιλά - ψυλά σινιόν Σκέλη του styling μαλλιών Χτενίσματα με μπούκλες Τύπος των μαλλιών Μεσαία μαλλιά Κοντα μαλλια Μακριά μαλλιά Φράντζα - αφέλειες Θεραπείες Olaplex - Βαφή και ΘεραπείαHot ψαλίδι, Ζεστό ξυράφι Θεραπεία μαλλιών με φυσικές συνταγές Θεραπεία μαλλιών στο κομμωτήριο Ξυράφι ζεστό Υπηρεσίες Επικοινωνία Τεχνητά -Μόνιμο Γαλλικό μανικιούρ Half moon-μανικιούρ Μανικιούρ με λουλούδια Μανικιούρ με στρασάκια Μανικιούρ με καρδούλεςΜανικιούρ με πεταλούδες Πεντικιούρ Τεχνητά - ΜόνιμοΜόνιμο γαλλικό ΠεντικιούρΤεχνητά - Μόνιμο Με Λουλούδια Πεντικιούρ Τεχνητά - Μόνιμο Με ΣτρασάκιαΠεντικιούρ Τεχνητά - Μόνιμο Half Moon-ΠεντικιούρΠεντικιούρ Τεχνητά - Μόνιμο Με Πεταλούδες Πεντικιούρ Τεχνητά - Μόνιμο Με Καρδούλες Προφίλ;