Olaplex hair treatment.

Olaplex - απίστευτο προϊόν που δεν έχει ανάλογα στον κόσμο. Έχει μια φανταστική ικανότητα να ανακτήσει ακόμα και το πολύ κατεστραμένο μαλλί.  Mετά την πρώτη εφαρμογή έχει ορατό αποτέλεσμα, και  συνεχίζει  να λειτουργεί για αρκετές εβδομάδες μετά την εφαρμογή. Και τελευταίο απίστευτο χαρακτηριστικό αυτού τού μαγικού προϊόν είναι που δεν χρειάζεται να διασφαλίσουμε το αποτέλεσμα μετά τη θεραπεία δηλαδή δεν χρειάζεται να αγοράζουμε οποιοδήποτε προϊόν  για φροντίδα ή περιποίηση.

therapeia olaplex    antaugeies me therapeia olaplex    ksanigma me to olaplex

olaplex 1-2 before and after

Tο νεότερο αμερικανικό προϊόν -Olaplex για γρήγορη ανάκαμψη της τρίχας. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, από το Σικάγο (Ιλινόις), έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο και έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή. Η ταχεία ανάπτυξη της μάρκας βασίζεται σε μια πολύ σοβαρή επιστημονική έρευνα στον τομέα συνδέσεις δισουλφιδίου .                                                             Κωμμοτήριο Butterfly – είναι ένα από τα πρώτα κομμωτήρια στην Ελλάδα, το οποίο έχει προσφέρει στους πελάτες του μια θεραπεία και το βάψιμο των μαλλιών με το Olaplex!

Τιμή του Olaplex.

Βαφή (ρίζα/κοντό) 19 + Olaplex 12 = 31€.       Θεραπεία Olaplex = 30€.

Οlaplex №3 = 40€.

Γειά σας, παιδιά, ονομάζομαι Λαρίσσα. 

Ήρθε η ώρα να γνωριστούμε προσωπικά))

Σαν κομμωτήριο «Butterfly» μας γνωρίζετε από το 2007. Και χαίρομαι πολύ για αυτό.

Τώρα θα ήθελα να πούμε δύο λόγια γιά το νέο επαναστατικό προϊόν  το Olaplex.

Επειδή σε διάφορα site γράφονται για την θεραπεία Olaplex, ηρθέ η ώρα να σας εξηγήσουμε και εμείς, επειδή είμαστε από τα πρώτα κομμωτήρια στην Ελλάδα που το βάλαμε στις υπηρεσίες μας και ειδικεύομαστε επάνω σ’αυτό.

Να πούμε μερικά πράγματα για το Olaplex, πριν σας δείξουμε τα αποτελέσματα της δουλειάς μας.

Δείτε το βίντεο εδώ.

Πώς λειτουργεί το προιόν Olaplex

• Περιποίηση θεραπείας  και βαφής  προϊόντος ολαπλεξ δεν έχει ανάλογη στον κόσμο.

• Η χρήση ολαπλεξ είναι  σε θέση να αντικαταστήσει τις χρονοβόρες, δαπανηρές  περιποιήσεις  των μαλλιών. 

• Με την  επίσκεψή σας  στο κομμωτήριο θα έχετε το χρόνο να φροντίσετε την υγεία των μαλλιών σας και να τους δώσετε την επιθυμητή έντονη απόχρωση.

Τι είναι το Olaplex;

Η νέα θεραπεία Olaplex λειτουργεί εσωτερικά στην  τρίχα και με την εφαρμογή της επανασυνδέει τους σπασμένους δεσμούς της τρίχας με τους υγιείς. Τα μαλλιά επαναφέρονται στην αρχική τους μορφή ανεξάρτητα με την διαδικασία που θα ακολουθήσει στο μαλλί σας.

Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα ματά  τη χρήση του προϊόν ολαπλεξ;

\ Βελτιώνεται η δομή της τρίχας και διευκολείνετε πολύ στο καθημερινό χτένισμα.

\  Η βαφή δεν ξεθωριάζει ευκολα, και το χρώμα δείχνει πιο φωτεινό.

\  Μειώνει αισθητά την ψαλίδα, κάνοντας τα μαλλιά ευκολοχτένιστα

\ Εύκολη αλλαγή χρώματος των μαλλιών από σκούρο στο ξανθό, χωρίς φθορά της τρίχας.

Και τώρα θα σας δείξουμε την δουλεία μας βήμα βήμα, εξηγώντας σε κάθε περίπτωση τι έχουμε κάνει.))
 

1)   Αυτή η πελάτισσα ήθελε να γίνει ξανθιά πλατινέ από σκούρο χάλκινο. Εχουμέ κάνει τρείς φορές ντεκαπάζ+ Olaplex μέσα σε μία εβδομάδα, άκρη – ρίζα μαζί με το ρεφλέ στο τέλος. Το αποτέλεσμα οπώς βλέπετε είναι εκπληκτικό (με το μαλλί να παραμένει στη θέση του) και την πελάτισσα ευχαριστημένη.ntekapaz + Olaplex
 
2) Φυσικό μαλλί. Το ειχέ ανοίξει με ντεκαπάζ και ξανθιστική στην ρίζα. Σαν αποτέλεσμα οπώς βλέπετε η ρίζα είναι χαλκίνη και το υπόλοιπο σχεδόν πορτοκαλί. Η επιθυμία της πελάτισσας ήταν να γίνει ένα ομοιόμορφο ξανθό χρυσό. Σ’αυτην την περίπτωση κάναμε 1,5 ώρα ντεκαπάζ + Olaplex  και ρεφλέ + Olaplex, ειδού το αποτέλεσμα.ntekapaz + Olaplex kai refle + Olaplex
 
3)  Εδώ σαν αποτέλεσμα θέλαμε να φτάσουμε στο πλατινέ «ξανθό πολύ ανοιχτό». Περάσαμε ντεκαπάζ + Olaplex, άκρη – ρίζα και το ρεφλέ. Η πελάτισσα το ονειρευόταν δύο χρόνια, αλλά λόγω της ποιότητας της τριχάς ηταν αδύνατον να γίνει το ξάνοιγμα με ντεκαπάζ ενώ τώρα με το Olaplex κάναμε την διαδικασία χωρίς να φοβόμαστε.ntekapaz + Olaplex, akri – riza kai to refle
 
4)  Το κορίτσι μας ήρθε με πολύ πορώδες, ταλαιπωριμένο και ντεκαπαρισμένο στις άκρες μαλλί. Κάναμε βαφή + Olaplex, και στις άκρες ντεκαπάζ + Olaplex. Είχαμε το σωστό αποτέλεσμα χωρίς να σπάσουν οι άκρες, αλλά θα προτείναμε σε τέτοια περίπτωση να κάνει την θεραπεία  Olaplex και πριν, και μετά.vafi + Olaplex, kai stis akres ntekapaz + Olaplex
 
5)  Στη φωτογραφία η πελατισσά μας γνωστή ως μοντέλο στον καλλιτεχνικό χώρο, έκανε ανταύγειες + Olaplex & θεραπεία Olaplex. Το αποτέλεσμα οπώς βλέπετε είναι φανταστικό .antavgeies + Olaplex & therapeia Olaplex
Αυτά για σήμερα.


Ποιο είναι το αποτέλεσμα που θα έχετε από τη χρήση του προϊόν ολαπλεξ;
Κλείστε ραντεβού στο  κομμωτήριο Butterfly για μία υπηρεσία με ολαπλεξ! 

Επωφεληθείτε από τα  τελευταία επιτεύγματα της βιομηχανίας ομορφιάς, για να κάνετε τα μαλλιά σας να φαίνονται εκπληκτικά!

Κλήστε  ραντεβού  τώρα

ή καλέστε στα  τηλέφωνα
2108610055, 2112218360, 6996920012


Το κομμωτήριό  μας βρίσκεται στη διεύθυνση:
1ο Αχαρνων  209,   Αγ. Νικολαος  10446
2ο 
Μάρκου Μπότσαρη 44, Αιγάλεω 122 41

Με αυτό τον τρόπο προστατεύετε αξιόπιστα την ακεραιότητα των μαλλιών σας και φροντίζετε την αποκατάσταση της ποιότητας της δομής τους. Έτσι, μπορείτε να περάσετε σε πιο διαφορετικές διαδικασίες στο σαλόνι με τα μαλλιά σας, το πείραμα με την εμφάνισή τους, δεν ανησυχούν για την υγεία σας. Θα εκτιμήσετε το αποτέλεσμα μετά την εφαρμογή ολαπλεξ και  κατ 'οίκον, γιατί να φορμάρετε τα μαλλιά σας θα είναι πολύ πιο εύκολο, θα γίνει πιο υπάκουο.

Κομμωτιρίου Butterfly

• Μπορείτε να είστε πάντα σίγουροι για την αυθεντικότητα ολαπλεξ - χρησιμοποιούμε μόνο γνήσια πιστοποιημένα προϊόντα

Ειδικευμένοι στυλίστες κρατάνε  τη διαδικασία σε πλήρη συμφωνία με όλες τις λεπτομέριες  της τεχνολογίας, επειδή οι ειδικοί  μας έχουν εκπαιδευτεί στα προγράματα  ολαπλεξ!

Προετοιμασίες ολαπλεξ που χρησιμοποιούνται εντός του κομμωτιρίου Butterfly ως συμπλήρωμα στη βαφή, και ως μια νέα και μοναδική υπηρεσία στην ελληνική αγορά για τη θεραπεία και την αποκατάσταση των μαλλιών.

Μπορείτε πάντα να πάρετε μια σειρά από τα πιο σύγχρονα και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για την ομορφιά των μαλλιών σας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ www.olaplex.com

 

Θέλετε να βάψετε τα μαλλιά σας χρησιμοποιώντας OLAPLEX;

Κλείστε ραντεβού στο κομμωτήριο Butterfly για μία υπηρεσία με OLAPLEX!

Αγοράστε online την Θεραπεία Olaplex (στο κομμωτήριο) 
απο 30€ μόνο με 27€   ⬇

 

FAQ: Βαφή και Θεραπεία με Olaple

 Κατερίνα

Θα ήθελα να σας ρωτήσω, το μήκος των μαλλιών μου είναι πάνω από τους ώμους. Είναι βαμμένο μαύρο - μπλε και θα ήθελα να βάψω τα μισά (δεξιά μεριά, κάθετα και όχι οριζόντια) μπλε, το οποίο φαντάζομαι πως χρειάζεται ντεκαπαζ. Ποια είναι η τιμή για αυτή τη διαδικασία;

Ampelidis HAIR

Γεια σας, για να το κάνουμε μπλε χρώμα θα χρειαστεί ξανοιγμα των μαλλιών με το ντεκαπαζ και ολαπλεξ μέχρι το ξανθό. Θα πρέπει να το δούμε το μαλλί σας και να κάνουμε μια δοκιμή σε μια τούφα. Η τιμή είναι ανάλογα με το μαλλί και τα υλικά που θα χρειαστούμε.

................................................

Βασιλικη

Γεια σας, ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το olaplex. Τα μαλλιά μου πάντα τα έβαφα μαύρα και τώρα επειδή τα έχω αφήσει να βγουν στο φυσικό μου χρώμα τα οποίο είναι σκούρο καστανό, έχει κατέβει το μαύρο κάπου στο μεσαίο μήκος του μαλλιού. Ήθελα να τα κάνω καστανά, οπότε λογικά πρέπει να τα κάνω και ντεκαπαζ για να φύγει το μαύρο και να ανοίξει περισσότερο το μαλλί μου. Θα χρειαστεί να κάνω ντεκαπαζ με olaplex και μετα βαφή ; Πόσο θα στοιχίσει αυτό ; Έχω μεσαία μαλλιά προς μακριά.

Ευχαριστώ πολύ.

Ampelidis HAIR

Γεια σας,
Ναι, θα κάνουμε ακριβώς αυτό που περιέγραψατε παραπάνω
η τιμή ξεκινά από 70 ευρώ ανάλογα με το μήκος 
για την καλύτερη εξυπηρέτηση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου.

.................................................

Vera

Καλημέρα σας!
Θα ήθελα να με βοηθήσετε στο εξής: πήγαινα σε μια κομμώτρια που μου έκανε ανταύγειες χωρίς ντεκαπάζ και αλουμινόχαρτα και το χρώμα έβγαινε πάντα χρυσό περίπου και σε σημεία πορτοκαλί. 
Αφού τελείωσαν οι διακοπές του καλοκαιριού κι αφού όλο το μαλλί μου έγινε κιτρινο-χρυσό , αποφάσισα να αλλάξω τον τόνο και να το κάνω πιο natural. Άλλαξα λοιπόν κομμωτήριο και τους ζήτησα ένα πιο natural ξανθό σε ανταύγειες και τα υπόλοιπα (αφού όλα είχαν γίνει ενιαίο χρώμα) πιο κοντά στο φυσικό μου που είναι σκούρο ξανθό περίπου. Μου έκαναν λοιπόν λεπτές ανταύγειες με ντεκαπάζ κι αλουμινόχαρτα και τα υπόλοιπα μαλλιά έναν τόνο 6.5-7 (απ’ότι μου είπε). Το αποτέλεσμα δυστυχώς δεν μου αρέσει καθόλου. Τα σκούρα είναι πολλά, οπότε το όλο χρώμα έχει σκουρύνει, κι εκτός αυτού το χρώμα της ανταύγειας (βάλαμε ένα Koleston 9.36 ή κάτι τέτοιο) είναι άσπρο/ασημί και δεν μου αρέσει. Κάνει κι έντονη αντίθεση με τα υπόλοιπα μαλλιά (γιατί έχω και λεπτή και ίσια τρίχα) και σαν σύνολο φαίνεται πολύ ψυχρό, και δεν με κολακεύει. Ακόμα δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω για να το αλλάξω (γιατί και το πολύ χρυσό χρώμα ξέρω ότι δεν μου αρέσει αφού το φυσικό μου είναι natural προς ψυχρό χρώμα), αλλά το θέμα μου είναι πότε μπορώ να ξαναεπέμβω στα μαλλιά μου για να μην πάθουν ζημιά; Σημειωτέον, όλες αυτές τις τεχνικές εργασίες τις έκανα μόλις χθες (Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου). 
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ampelidis HAIR

Για να ανοίξετε τα μαλλιά σας τώρα υπάρχουν δύο επιλογές

1. περιμένουμε 2-3 εβδομάδες για να ξεθωριάσουν τα σκουρόχρωμα και στη συνέχεια βάφουμε ολα τα μαλλιά κοντά στην απόχρωση που έχουν τα σκούρα

2.  δεν περιμένουμε τίποτα. ανοίγουμε όλα τα μαλλιά με το ντεκαπάζ,  χρησιμοποιώντας olaplex, και στη συνέχεια τα βάφουμε στο επιθυμητό χρώμα, αλλά δεν είμαστε υπεύθυνοι για την ποιότητα της τρίχας που είναι ήδη ανοιχτή (ανταύγειες)

Και φυσικά όλα εξαρτώνται από την αρχική κατάσταση των μαλλιών σας.

.................................................

Βικτωρία Γιαννόπουλου

Γειά σας συγχαρητήρια για την δουλειά σας θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται στα μαλλιά μ με την διαδικασία olaplex από χάλκινο να το κάνω ξανθό σαντρε ?τα μαλλιά μ είναι ταλεποριμενα μόνο στης άκρες λόγο ντεκαπαζ πριν από 2 χρόνια που είχα κάνει αλλά από εκεί δεν χρησιμοποιώ καθόλου θερμότητα και προσέχω μόνο ρίζα βάφω εδώ και 2 χρόνια.

Ampelidis HAIR

Γεια σας, καλητερα να τα δουμε απο κοντα, το ποσο γρηγορα θα ανοιξουνε εξαρταται απο το μαλλι. καντε ραντεβου στο τηλεφωνο ή περαστε απο το καταστημα να δουμε το μαλλι σας απο κοντα.

.................................................

Evelin Alexandra

Γεια σας, καταρχας συγχαρητηρια για την δουλεια σας! Η φυσικη αποχρωση στα μαλλια μου ειναι καστανο μεσαιο με ορισμενες ξανθιες φυσικες ανταυγειες στο μπροστινο μερος, πριν 2-3 χρονια η το εβαψα ξανθο πλατινε με την διαδικασια ντεκαπαζ στην πορεια το βαρεθηκα το εκανα μελι σκουρο επειτα σοκολατι και μετα το ξαναγυρισα σε ξανθο πλατινε επισης με ντεκαπαζ υστερα εφοσον εβλεπα οτι το καταστρεφω το εβαψα μαυρο το οποιο στην πορεια ξεθωριασε και μια ελαφρια σκονη ξανοιγματος η κομμωτρια μου το εφτασε σε ενα τυπου μελι-πορτοκαλι με αποτελεσμα τωρα να εχει βγει η ριζα αρκετα και το υπολοιπο να ειναι ενα ξεθωριασμενο μελι. μπορω να το γυρισω επειτα ΑΠΟ ΟΛΗΗΗ αυτην την ταλαιπωρια που υπεστει η τριχα με την βοηθεια του olaplex σε ξανθο πλατινε παλι? χωρις να μου πεσουν ολα τα μαλλια? ευχαριστω πολυ!!!

Ampelidis HAIR

Γεια σας το καλύτερο είναι να δούμε τα μαλλιά σας από κοντά σε τι κατάσταση είναι. Τη ρίζα μάλλον θα μπορέσουμε να την ανοίξουμε, τις άκρες πρέπει να τις δούμε. Κλείστε για ραντεβού στα 2155003035 ή 2108610055

.............................................

Κατερινα Μ

Καλησπερα σας.. Τα μαλλια μου παλια τα ειχα βαμμενα κοκκινα και μετα τα εβαψα μαυρα... Μαυρα τα εχω βαψει μονο δυο φορες....η τελευταια φορα ηταν πριν απο 8-9 μηνες...οποτε εχω τωρα τη ριζα μου που ειναι 5αρι κοντα στο 6αρι και κατω ενα ξεθωριασμενο μαυρο.....για την ακριβια εχει φυγει τοσο πολυ το μαυρο που φαινεται πια ιδιο με τη ριζα το κατω μερος...κοκκινο ευτυχως δεν υπαρχει πουθενα...τα μαλλια μου ειναι σε καλη κατασταση μονο λιγη ψαλιδα... Ηθελα να ρωτησω με το olaplex colorplex μπορω να κανω ξανθα balayage? Η θα πρεπει να κανω και ντεκαπαζ? Η κομμωτρια μου μου ειπε οτι το olaplex colorplex ειναι απο μονο του ντεκαπαζ και με μπερδεψε.... Φοβαμαι μην βγει καποιο πορτοκαλι χρωμα.... Εχω τη διαθεση να πηγαινω για ρεφλε και να το ξανακανω μεσα στον μηνα ή οποτε χρειαστει για πιο ωραιο και λαμπερο ξανθο...το προβλημα μου ειναι αν θα φαινεται πορτοκαλι η κιτρινο την πρωτη φορα... Λογω δουλειας θελω να το αποφυγω αυτο....θα πρεπει να κανω και ντεκαπαζ ή οντως το olaplex colorplex ειναι ντεκαπαζ και θεραπεια απο μονο ρου? Ξεμπερδεψτε με pleaaaaaaaaaase!!!! Βοηθεια....

Ampelidis HAIR

1. Το olaplex και colorfleks είναι διαφορετικά προϊόντα, το κομμωτήριο μας δουλέυει μόνο με το αμερικάνικο olaplex. Αυτό το προϊόν χρησιμοποιείται για  ξάνοιγμα (με ντεκαπαζ) ή βαφή, καθώς και σαν θεραπεία από μόνο του.
2. Για να μάθουμε αν ανοίξει το μαλλί σας μέχρι το κατάξανθο από την πρώτη φορά, μπορούμε να κάνουμε πρόβα σε μία τούφα στο κομμωτήριο για να δούμε κατά πόσο θα μας ανοίξει. Έτσι θα είμαστε σε θέση να σας συμβουλέψουμε τι θα κάνουμε στη συνέχεια, με τη βοήθεια του ρεφλέ όλες ανεπιθύμητες αποχρώσεις (κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο) θα καλύπτουν.

........................................

Nantioula Nantiaki

Ποσο κοστιζει το olaplex 3 τιμη Ελλαδας;

Ampelidis HAIR

Η τιμή του olaplex 3 είναι 40€ και φτάνει για πολλές χρήσεις.

......................................

Σαββινα Μουρτου

alagi xromata me olaplexΓεια σας.εχω μακρια μαλλια μεχρι τη μεση, σκουρο φυσικο με ξανθες ανταυγειες οι οποιες εχουν χασει το χρωμα π ειχα κ ηθελα, ενα πλατινε περιπου,κ εχουν γινει ενα μελι κ χαλκινο σε καποια σημεια! Φοβομουν πολυ να τα πειραξω για να μη συμβει καποιο απροοπτο κ χασω το μακρος.Σκεφτομαι να κανω κ ζεστο ξυραφι κ ανταυγειες με olaplex κ κερατινη αλλα δε ξερω με πια σειρα. Θα ηθελα να μ πειτε εσεις ,κ τα περι κοστους επισης.ευχαριστω.

Ampelidis HAIR

Γεια σας, για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας ποιοτικά, θα ήταν καλύτερα για σας να έρθετε στο κομμωτήριο μας, για να  εξετάσουμε την κατάσταση των μαλλιών σας και για να σας συμβουλεύουμε τι πρέπει να να κάνετε και με ποια σειρά για το καλύτερο αποτέλεσμα. Στη συνέχεια, μπορούμε να καθορίσουμε κα τις τιμές για τις υπηρεσίες μας. 

............................................

Vasileia

Καλησπερα! Ειμαι καστανοξανθη αλλα εδω και καποια χρονια εβαφα τα μαλλια μου μαυρα...τωρα εχω 2-3 χρωματα στο μαλλι μου και ταλαιπωρημενες ακρες.Θα ηθελα οπσδηποτε μια ιεραπεια ολαπλεξ οπως επισης και να κανω ενα ομπρε να ανοιξουν αρκετα..γινεται?ραντεβου ποτε εχετε διαθεσιμο και το κοστος πανω κατω ποσο ειναι?ευχαριστω!!!

Ampelidis HAIR

Γεια σας,  θα ήταν καλύτερα για σας να έρθετε στο κομμωτήριο μας, για να  εξετάσουμε την κατάσταση των μαλλιών σας και για να σας συμβουλεύουμε τι πρέπει να  κάνετε για το καλύτερο αποτέλεσμα. η τιμή της θεραπείας ολαπλεξ  € 30  για κοντά και μεσαίου μήκους μαλλιά.
................................................

Αδαμα Μαρια

Γεια σας,τα μαλλια μου ειναι πολυ ξερα στις ακρες με ψαλιδα.Θα ηθελα να κανω τη θεραπεια με olaplex,θερμο ξυραφι και μετα να τα βαψω.ΑΠλα θα ηθελα να μη χασω το μακρος αν γινεται!Ποσες φορες θα πρεπει να ερθω για ολα?και αν μπορειτε να μου πειτε ποσο κοστιζουν ολα αυτα.Να σας πω πως το μαλλι μουειναι πιο πανω απο τη μεση και θεωρειται πολυ μακρυ,ευχαριστω για τι χρονο σας.

Ampelidis HAIR

Γεια σας,η θεραπεια ολαπλεξ ειναι στα 30 ευρω (κοντο,μεσαιο μαλλι) το μακρυ 45-60ευρω. ζεστο ξυραφι στα 25 ευρω,αν θα τα κανετε μαζι εχετε εκπτωση 8 ευρω. το μακρος δεν χανεται.) μπορουμε να κανουμε και την βαφη αμεσως (αναλογα σε τι κατασταση ειναι το μαλλι), αυτο θα το δουμε καλυτερα απο κοντα. 

.................................................

Ασημινα

Καλησπέρα
Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να αλλάξω το χρώμα των μαλλιών μου από καστανό σκούρο σε κόκκινο χάλκινο χωρίς να τα καταστρέψω με τις τεχνικές εργασίες.
Τι επιλογές έχω?
Το χρώμα που φαντάζομαι είναι το παρακάτω.

Ampelidis HAIR

Γεια σας, ναι είναι δυνατό τώρα βάψημο χωρίς να καταστραφεί το μαλλί. Με την προσθήκη του olaplex στην βαφή, τα μαλλιά δεν χαλάνε, αλλά γίνονται πιο λαμπερά και υγιή. Olaplex βοηθά στη επανόρθωση της δομής της τρίχας. Βαφή με Olaplex θα κοστίσει από 32 εως 150 ευρώ, ανάλογα με την πυκνότητα και το μήκος των μαλλιών.

......................................................

Βαλια Αθανασιου

Καλησπερα,εχω μια βαση γυρω στο 7 (βαμμενη) με πιο ανοιχτες αρκετα ταλαιπωρημενες ακρες και θα ηθελα να κανω ενα αρκετα ανοιχτο ξανθο σχεδον πλατινα με olaplex,σας στελνω μια φωτογραφια μου να μου πειτε αν μπορει να γινει και θα ηθελα να ξερω ποσο θα κοστισει.

Κομμωτήριο Butterfly

Γεια σας, αν οι άκρες των μαλλιών είναι πολύ χαλασμένες, είναι καλύτερο να αρχίσετε με μια olaplex θεραπεία, και μια εβδομάδα ή δύο μετά το βάψιμο. πόσο γρήγορα ανοίγει το χρώμα των μαλλιών εξαρτάται από τη δομή των μαλλιών σας, Аπό τη φωτογραφία θεωρώ οτι με το βάψιμο δεν θα υπάρχει πρόβλημα, η τιμή είναι από 70 έως 150 ευρώ, ανάλογα με την κατάσταση και την πυκνότητα των μαλλιών.

........................................................

Χρύσα

Γειά σας θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να κάνω τώρα απλά την θεραπεία olaplex και μετά από κάνα μήνα να έρθω και να γίνει μέσα στο Ντεκαπαζ Η πρέπει να γίνει μέσα σε μια μέρα ?

Κομμωτήριο Butterfly

Γεια σας, ναι, φυσικά, μπορείτε να κάνετε πρώτα την θεραπεία olaplex, και μετά τη βαφή. αν τα μαλλιά είναι σε κακή κατάσταση, προτείνουμε θεραπεία πριν το βάψιμο.

.............................................................

Klitoula

Γεια σας! Η θεραπει olaplex ειναι αποτελεσματική σχετικά με τη μείωση της ψαλιδας(Ισιωνω τα μαλλια μου με πιστολάκι καθε φορα που λουζομαι κ εχουν αρκετο σπάσιμο κ ψαλίδα λογω του οτι η τρίχα μου ειναι αρκετα λεπτή);;;
Επιπλέον ποσο διαρκεί η θεραπεια και με τι συχνότητα πρεπει να επαναλαμβάνεται;; Σας ευχαριστω!

Κομμωτήριο Butterfly

Γεια σας, ναι, μετα το καθαρισμα της ψαλιδας και θεραπεια ολαπλεξ μειωνει την ψαλιδα, (δεν σπαει ευκολα η τριχα μετα) μπορειτε να κανετε καθαρισμα με ζεστο ξυραφι (https://www.kommotirio.eu/zestokserafi/) και θεραπεια ολαπλεξ μαζι. ολαπλεξ μπορει να γινει και καθε εβδομαδα αναλογα με το μαλλι.

therapeia me olaplex

....................................................

Ιωάννα 

Καλησπέρα σας...Βαφω τα μαλλια μου 9 χρονια μαυρα και θελω να κανω μια αλλαγη...σκεφτομουν να κανω τα μισα μοβ...αυτο υποθετω πως χρειαζεται αρκετα δυνατο ντεκαπαζ...αναρωτιομουν αν αυτη η διαδικασια ειναι δυνατον να γινει με olaplex στο κομμωτηριο σας και ποσο περιπου θα στοιχισει... Ευχαριστω πολυ :)

Κομμωτήριο Butterfly

Γεια σας,  απο 50 ευρω αναλογα με το μικος.

..................................................

Olia K

Καλησπέρα σας,  τα μαλλιά μου ήταν βαμμένα μαύρα και έκανα ανταύγειες για να ανοίξω το χρώμα για να αποφύγω τη ντεκαπάζ σε όλο το μαλλί.τα ξεκίνησε απο πιο χαμηλά και έτσι τα πάνω ειναι μισο φυσικό και μισό ξεθωριασμένο μαυρο που έχω να το βάψω ενα χρόνο.τα κάτω είναι ανταύγειες πλέον ξανθές. Εμαθα για το olaplex και οτι βοηθάει παρα τη ντεκαπάζ να μη φθαρεί η τρίχα και βελπιώνει τη ποιότητα της τρίχας καθώς η δικιά μου είναι χάλια.Θέλω να πετύχω όσο το δυνατόν πιο  ομοιόμορφο χρώμα χωρίς να υπάρξει περαιτέρω ζημιά στο μαλλί. Περιμένω την απάντησή σας για το αν είναι εφικτό και αν ναι ποια θα ήταν η διαδικασία και το κόστος.Σας ευχαριστώ πολύ περιμένω την απάντησή σας.

Κομμωτήριο Butterfly

Καλησπερα, απ οτι βλεπω, ειμαστε στην τιμη που ειχαμε πει το πρωι (90ευρω))) οποτε θες, κλεισε ραντεβου. η διαδικασια ολη θα μας παρει 3-4 ωρες.

....................................................

Panagiotis Georgia

Για σας, βαφή με θεραπεία olaplex πόσο κοστίζει;

Κομμωτήριο Butterfly
Γειά σας, είναι συν 12 ευρω στην τίμη της βαφής.
Μόνο η θεραπεία κοστίζει 30 ευρώ.

........................................................

Νάσια Βασιλείου

Καλησπέρα ηθελα να ρωτήσω ποσό περίπου κοστίζει για να ανοίξω λιγο πιο πολυ το χρωμα των μαλλιών μου με το προϊόν olaplex :))

Επίσης ηθελα να ρωτήσω αν με το ντεκαπαζ με το olaplex έχουν φθορά τα μαλλιά ;

Κομμωτήριο Butterfly

Γειά σας, είναι συν 12 ευρώ στην τιμή της βαφής, ανάλογα με το μήκος σας.

Επανέρχονται σε μια υγιή εμφάνιση, έχουν λάμψη. 

.................................................

Vasoula Gatoula

Πόσο κοστίζει η βαφή με μεσαίου μήκους μαλλιά;

Κομμωτήριο Butterfly

Η τιμή στις βαφές είναι ανάλογα με το μίκος, από 18 μέχρι και 50 ευρώ

............................................

Yiota Ploumi

Γειά σας. Ήθελα να σας ρωτήσω τι θα ήταν καλύτερο για ένα μαλλί που έχει ψαλίδα λόγω του κόκκινου χρώματος. Να κάνει βαφή με olaplex ή να αφαιρέσει την ψαλίδα με το θερμό ξυράφι. Δεν θέλω να χάσω καθόλου μάκρος και είδα πως το μαλλί με τη μέθοδο του θερμού ξυραφιού δεν χάνει μάκρος.

Κομμωτήριο Butterfly

Γειά σας, μπορούμε να κάνουμε και τα δύο μαζί, για πρώτη φόρα για καλύτερο αποτέλεσμα.

..............................................

Δήμητρα Παπαγιάννη

Γεια σας εχω π βαφω τα μαλλια μ με φυσικη χενα εδω και 4 περιπου χρονια.Η Τελευταια φορα που τα βαψα ηταν πριν 4 μηνες ας πουμε οποτε εχω ενα καστανο -κοκκινο π φαινεται στν ηλιο βεβαια το κοκκινο.μπορει με την olaplex να κανω σταδιακα ξανθα τα μαλλια μου???να σημειωσω οτι προσπαθω με ζεστα λαδια και λεμονι η ξυδι να απομακρυνω τη χενα..ευχαριστω πολυ!

Κομμωτήριο Butterfly

Γεια σας, μπορουμε να το ανοιξουμε με ντεκαπαζ και ολαπλεξ, και δεν θα χαλασει το μαλλι σας, αλλα θα γινει πιο λαμπερο . το ολαπλεξ δεν ανοιγει το χρωμα, απλα προστατεβει το μαλλι απο φθορα.

...............................................

Ελένη Ζάχου

Το Ολαπλεξ βοηθάει να καλυπτούν τα λευκά;

Κομμωτήριο Butterfly

Οχι. Το Olaplex δεν επηρεάζει το αποτέλεσμα της βαφής. Προστατεύει την τρίχα και δεν ξεθωριάζει εύκολα το χρώμα.

..........................................

Τανια Αντωνοπουλου

Olaplex. Μας δίνει γρήγορο αποτέλεσμα σε κατεστραμένα μαλλια;

Κομμωτήριο Butterfly

Αν ένα μαλλί είναι κατεστραμένο αρκετά, ναι δίνει σχετικά γρήγορο αποτέλεσμα. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Αλλά το ορατό αποτέλεσμα από την δεύτερη εφαρμογή και μετά.

.........................................

Χρύσα Βλάχου

Το αποτέλεσμα της θεραπείας Olaplex, είναι όπως με την θεραπεία της κερατίνης;

Κομμωτήριο Butterfly

Είναι τελείως διαφορετικές θεραπείες. Η κερατίνη προσθέτει κερατίνη στο μαλλί με αποτέλεσμα σχεδόν να το ισιώσει, ενώ η Olaplex ενώνει τους σπασμένους δεσμούς της τρίχας.
Το αποτέλεσμα μπορούμε να το δούμε και σε δύο εβδομάδες, ανάλογα με την ποιότητα της τρίχας, χωρίς κάποιες έξτρα περίποιησεις.
Το Olaplex δεν σταματά να λειτουργεί εσωτερικά της τρίχας μετά την πρώτη εφαρμογή. Συνεχίζει να λειτουργεί και πολλές εβδομάδες μετά.

........................................

Λαμπρινή Παπασπύρου

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω τη θεραπεία olaplex μπορεί να την κάνει και κάποιος μόνο για επανόρθωση της τρίχας χωρίς όμως τη βαφή;

Κομμωτήριο Butterfly

Γεια σας, ναι, αυτή η θεραπεία μπορεί να γίνει χωρίς την βαφή. η τιμή της διαδικασίας = € 30.

......................................

 

Κάντε την ερώτησή σας.

Νυφικά πακέτα-προσφορές Γαμήλια χτενίσματα Υπηρεσίες γάμου Νυφικό μακιγιάζ Νυφικο χτενισμα με πλεξουδεςΤύπος του αξεσουάρ Νυφικά πέπλαΝυφικά χτενίσματα με λουλούδιαΝυφικά χτενίσμαΡετρόΝυφικά χτενίσματα με τιάραΔιάφορα Νυφικά Μανικιούρ - ΠεντικιούρΜανικιούρ σε μακριά νύχια Μανικιούρ σε κοντά νύχια Μανικιούρ σε μεσαία νύχια Φώτο Νέα Υπηρεσίες Τύπος του χτενισμάτος  Ελληνική styling Χαμιλά - ψυλά σινιόν Σκέλη του styling μαλλιών Χτενίσματα με μπούκλες Τύπος των μαλλιών Μεσαία μαλλιά Κοντα μαλλια Μακριά μαλλιά Φράντζα - αφέλειες Θεραπείες Olaplex - Βαφή και ΘεραπείαHot ψαλίδι, Ζεστό ξυράφι Θεραπεία μαλλιών με φυσικές συνταγές Θεραπεία μαλλιών στο κομμωτήριο Ξυράφι ζεστό Υπηρεσίες Επικοινωνία Τεχνητά -Μόνιμο Γαλλικό μανικιούρ Half moon-μανικιούρ Μανικιούρ με λουλούδια Μανικιούρ με στρασάκια Μανικιούρ με καρδούλεςΜανικιούρ με πεταλούδες Πεντικιούρ Τεχνητά - ΜόνιμοΜόνιμο γαλλικό ΠεντικιούρΤεχνητά - Μόνιμο Με Λουλούδια Πεντικιούρ Τεχνητά - Μόνιμο Με ΣτρασάκιαΠεντικιούρ Τεχνητά - Μόνιμο Half Moon-ΠεντικιούρΠεντικιούρ Τεχνητά - Μόνιμο Με Πεταλούδες Πεντικιούρ Τεχνητά - Μόνιμο Με Καρδούλες Προφίλ;