LR Αθήνα

Γιατί είναι μεγάλη ευκαιρία η ενασχόληση με την LR – Τι μοναδικά πλεονεκτήματα προσφέρει;

Με μία φράση: Κερδίζεις υγεία, ομορφιά και χρήμα!!!

Ονομάζομαι  και είμαι συνεργάτης της LR Health and Beauty Systems στην Ελλάδα και δη στην Αθήνα όπου βρίσκομαι τον περισσότερο καιρό. 

Θα ξεκινήσω λίγο διαφορετικά την παρουσίαση μου, αναφέροντας πρώτα ορισμένους αξιοσημείωτους λόγους ενασχόλησης των ανθρώπων με την LR.  

Κάθε Συνεργάτης αγοράζει τα προϊόντα του άμεσα από την LR και αποστέλλονται στο σπίτι του ή στον χώρο που εκείνος επιθυμεί. Η LR υπολογίζει το μηνιαίο bonus σε κάθε πώληση με βάση το δίκαιο μοντέλο αμοιβής και προβαίνει άμεσα στην απευθείας καταβολή του σε όλους τους συνεργάτες. Εκτός από το επιπλέον εισόδημα, προσφέρει επίσης έναν κόσμο πρωτόγνωρων και συναρπαστικών πλεονεκτημάτων: Έχει μοιράσει περισσότερες από 1.200 Mercedes παγκοσμίως και περισσότερα από 7.000 Polo LR κυκλοφορούν στους δρόμους. 

Μάλιστα την Παρασκευή 4 Ιουλίου 2008 μπήκε στο βιβλίο Guiness δημιουργόντας νέο παγκόσμιο ρεκόρ από αυτοκίνητα LR Polo τα οποία δημιούργησαν το μεγαλύτερο Logo μιας εταιρίας από αυτοκίνητα στον κόσμο. Έτσι η εταιρία με το πιο πρωτοποριακό Concept Αυτοκινήτων σχηματίζει το λογότυπο της LR το οποίο κάνει τον γύρο του κόσμου.

 Το οικονομικό πλάνο σίγουρα είναι ένα πολύ καλό κίνητρο, αλλά δεν θα μπορούσε ποτέ να λειτουργήσει αν δεν υπήρχαν τέτοιας απαράμιλλης αξίας προϊόντα όπως θα δείτε στη συνέχεια.

 

Γιατί είναι μεγάλη ευκαιρία η ενασχόληση με την LR – Τι μοναδικά πλεονεκτήματα προσφέρει:

·         Ποια γυναίκα που χρησιμοποιεί συνεχώς προϊόντα ομορφιάς, περιποίησης προσώπου και σώματος (όπως καλλυντικά, κολλώνιες, κρέμες προσώπου, ποδιών, σώματος κτλ) δεν θα ήθελε να μπορεί να τα παίρνει σε τιμές χοντρικής (όπως αντίστοιχα είναι οι τιμές που αγοράζουν τα υπόλοιπα προϊόντα τα μεγάλα πολυκαταστήματα)?

·         Το ίδιο ισχύει και για τον άντρα που χρησιμοποιεί ξυριστικά προϊόντα, ή προϊόντα για την καταπολέμηση της τριχόπτωσης ή την κακοσμία των δοντιών, των ποδιών ή του σώματος.

·         Ποιος δεν θα ήθελε να έχει έκπτωση τον επόμενο μήνα για τα προϊόντα που αγόρασε τον προηγούμενο μήνα? Κανένα πολυκατάστημα δεν "θυμάται" τον πελάτη ώστε να του επιστρέψει χρήματα για την αγορά που κάνει, επειδή έκανε κι άλλες αγορές πριν κάποιο διάστημα.

·         Ποιος δεν θα ήθελε να παίρνει προϊόν που είναι ταυτόχρονα αξιόπιστο, αισθητικά πολύ ελκυστικό και δερματολογικά ελεγμένο?

·         Ποιος δεν θα ήθελε να πληρώνετε μια ζωή για τις "συστάσεις" που κάνει στους φίλους ή τους γνωστές του? Πόσο μάλλον αν γνωρίζει τα προϊόντα σε κάποιον επαγγελματία ομορφιάς ή υγείας που θα τα χρησιμοποιεί σωρηδόν, όπου το κέρδος της από το marketing plan θα είναι τεράστιο!

·         Και ακόμα περισσότερο να κερδίζει μέχρι και από τις συστάσεις που κάνουν οι γνωστοί των γνωστών του, δηλαδή από ανθρώπους που θα αγοράζουν προϊόντα και τους οποίους ο ίδιος δεν ξέρει και δεν θα γνωρίζει ποτέ προσωπικά.

·         Ποιος δεν θα ήθελε να έχει φυτικά βοηθήματα για το πρόβλημα ή την πάθησή του (ή των δικών του ανθρώπων -γονιών, παιδιών κτλ) και να γλιτώνει από το να καταφεύγει σε μια πληθώρα περιστασιακών φαρμάκων (πχ για γρίπη, αλλεργία) που με τα χρόνια λειτουργούν σωρευτικά στον οργανισμό αλλοιώνοντας τα κύτταρά του; Πολλές περιπτώσεις μπορούν να αντιμετωπιστούν κάλλιστα χωρίς να γίνει κανείς χωματερή φαρμάκων ανούσια, κάτι που θεωρείται ως εύκολη λύση. (Ακούγεται αστείο, αλλά δεν θα χρησιμοποιήσει κανένας πολυβόλο για να απαλλαγεί από ένα κουνούπι. Γιατί λοιπόν να το κάνει στην υγεία του;)

·         Ποιος δεν θα ήθελε να έχει εύκολες, γρήγορες και υγιεινές λύσεις για ένα γρήγορο πρωινό, δεκατιανό ή κυρίως γεύμα, που να του δίνουν τις πρωτεΐνες και τους υδατάνθρακες που έχει ανάγκη χωρίς να τον γεμίζουν με περιττές θερμίδες και λίπη;

·         Ποιος δεν θα ήθελε να έχει ένα κινητό φυτικό-φυσικό φαρμακείο ανά πάσα στιγμή στο σπίτι του για μια πληθώρα περιπτώσεων (καψίματα, εγκαύματα, κοψίματα, αλλεργίες δέρματος, τραύματα, γδαρσίματα, εκδορές. εξανθήματα, τσιμπήματα εντόμων, ακμή, σημάδια προσώπου) αντί να έχει χίλια δύο σκευάσματα για κάθε περίσταση ξεχωριστά;

Στην LR μπορεί ο οποιοσδήποτε να έχει όλα τα παραπάνω μαζί!

   Ας παρουσιάσω πλέον μερικά προσωπικά μου στοιχεία. Είμαι αριστούχος απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και πρωτεύσας του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών Οικονομική και Διοίκηση Τηλεπικοινωνιακών Δικτύων του ΕΚΠΑ.

 Παράλληλα με τις σπουδές μου το 2005 σε ηλικία 19 ετών συνέβη ένα πολύ άτυχο γεγονός στη ζωή μου. Διαπίστωσα ότι νοσώ από Σκλήρυνση Κατά Πλάκας και μάλιστα είχα υποτροπιάζουσα μορφή. Παρόλα αυτά πάλεψα και έκανα ένα σωρό πράγματα στη ζωή μου με κορυφαίο επίτευγμα όχι τα αριστεία αποφοίτησης, αλλά την απώλεια 82 κιλών σε λιγότερο από 11 μήνες χωρίς τη χρήση κανενός χημικού σκευάσματος, απλά και μόνο αλλάζοντας τον τρόπο ζωής μου. Κι αυτό μόνο και μόνο για να βοηθήσω την υγεία μου.

Παρόλα αυτά απείχα ακόμα αρκετά από αυτό που ήθελα ώστε να νιώθω όσο το δυνατόν καλύτερα. Στην αρχή του 2015 παράλληλα με τη θεραπεία που κάνω στο νοσοκομείο για τη νόσο μου, έτυχε να μάθω για κάποια φυτικά και απολύτως ασφαλή και ελεγμένα προϊόντα υγείας τα οποία συμβάλλουνε καθοριστικά στη βελτίωση της υγείας ανθρώπων όπως εγώ που έχουν κάποιο πρόβλημα από πολύ μικρό (εκζέματα, σπυράκια, εξωτερικές αλλεργίες κτλ) μέχρι πολύ μεγάλο (αρθριτικά, ρευματοπάθειες, καρδιακά προβλήματα, πίεση, σάκχαρο, ανίατες ψυχικές και αυτοάνοσες νευρολογικές νόσους κτλ). Αυτά χορηγούνται παράλληλα με το φάρμακο της πάθησης που έχει κάποιος και δρουν συνεπικουρικά, με αποτέλεσμα πολλές φορές να το υποκαθιστούν πλήρως.

 Έψαξα τα προϊόντα αυτά λίγο παραπάνω και είδα ότι το καλό που έκανα στη δική μου υγεία, μπορώ να το κάνω και σε άλλο κόσμο (συνασθενείς μου κτλ), ενισχύοντας παράλληλα και την οικονομική μου κατάσταση. Το όλο εγχείρημα αποτελεί μια πολύ καλή οικονομική προοπτική, μιας και αποδίδει στον εκάστοτε που το επιχειρήσει πολύ καλό όφελος για μια ολόκληρη ζωή χωρίς να χρειάζεται να ασχοληθεί ιδιαίτερα ειδικά από ένα σημείο και μετά.

  Πρόκειται για την εταιρία LR Health and Beauty  https://www.lrworld.com/gr/ , η οποία είναι πολυεθνική παγκόσμιας εμβέλειας και δραστηριοποιείται σε 34 χώρες πλέον προωθώντας προϊόντα υγείας και ομορφιάς απίστευτης ποιότητας και πιστοποιήσεων σε πολύ οικονομικές τιμές συγκριτικά με αντίστοιχου επιπέδου προϊόντα της αγοράς. Ο μοναδικός λόγος που δεν είναι ευρέως γνωστή σε όλους είναι γιατί τα προϊόντα της προωθούνται στην αγορά μέσω συνεργατών, δηλαδή στηρίζεται στο multi-level marketing. Οι συνεργάτες απολαμβάνουν και μοιράζονται το ποσό των χρημάτων που μια οποιαδήποτε άλλη εταιρία σπαταλά σε διαφήμιση σε τηλεόραση, ραδιόφωνο κτλ, στην τοποθέτηση των προϊόντων σε πολυκατάστημα και την πληρωμή πωλητριών για να το δίνουν στο κοινό. Στις παραδοσιακές αγορές οι άνθρωποι καταλήγουν να ακριβοπληρώνουν τα προϊόντα που υποβοηθούν την υγεία τους και αντίστοιχα οι γυναίκες δίνουν ένα σωρό χρήματα για τα καλλυντικά, τις κρέμες, τα αρώματά τους κτλ χωρίς να μπορούν να τα αγοράζουν σε πραγματική τιμή κόστους αν το επιθυμούν, όπως δηλαδή τα αγοράζει και το πολυκατάστημα που τους τα πουλάει. Έτσι δεν μπορούν να κερδίσουν το παραμικρό. Στην LR συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο όπως θα διαπιστώσετε διαβάζοντας το marketing plan.

 Αυτό που έχει αξία πλέον για μένα είναι να ενημερωθούν οι άνθρωποι και να βρεθούν πωλητές που θέλουν να βγάζουν ένα πολύ ικανοποιητικό μεροκάμαρατο και manager που είναι ικανοί στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, ώστε να πλαισιώσουν το δίκτυο συνεργατών και να πετύχουμε πράγματα και στόχους που ούτε καν φαντάζονται. Άνθρωποι δηλαδή που θέλουν να ασχοληθούν με κάτι καινοτομικό, που έχουν όνειρα και φιλοδοξίες να πετύχουν, να βγάλουν πολλά χρήματα και να κατακτήσουν την κορυφή.

 Υπάρχουν επίσης πολλές κατηγορίες επαγγελματιών που ενδείκνυται να ασχοληθούν και να έχουν μια επιπλέον «επιχείρηση» στην διάθεσή τους, τη δική τους επιχείρηση όπου αφεντικά είναι οι ίδιοι και εργάζονται για τον εαυτό τους. Φαρμακοποιοί, γιατροί όλων των ειδικοτήτων, διατροφολόγοι, φυσικοθεραπευτές-κινησιοθεραπευτές, αθλητές για τα προϊόντα υγείας και κομμωτές, επαγγελματίες στο χώρο της αισθητικής, κέντρα σπα-μασάζ, γυμναστήρια, καταστήματα καλλυντικών και άλλα, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ απλοί άνθρωποι και δη γυναίκες που θα αγοράζουν τα προϊόντα τους μια ζωή σε τιμή χοντρικής και μάλιστα θα έχουν επιστροφές χρημάτων για τις αγορές αυτές και εν τέλει θα καταλήξουν να τα παίρνουν και τζάμπα ή και να πληρώνονται για τις συστάσεις τους που θα αγοράζουν και εκείνοι τοιουτοτρόπως. Το καταπληκτικό και συνάμα καινοτομικό είναι ότι στην LR μπορεί να γίνει συνεργάτης ο οποιοσδήποτε, χωρίς να πάρει κανένα ρίσκο ουσιαστικά αποκτώντας έκτοτε τη δική του επιχείρηση και μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή το επιθυμεί να την εκμεταλλευτεί και να τη χρησιμοποιήσει όπου κι αν πάει

 

 Το πιο μεγάλο πλεονέκτημα του οικονομικού μοντέλου είναι ότι αποδίδει εξίσου και σε χώρες του εξωτερικού. Μπορεί κάλλιστα κάποιος να κάνει μια σύσταση σε κάποιον άλλο σε ξένη χώρα και εκεί να δημιουργηθεί μια τέτοια αλυσίδα δικτύου συστάσεων που να χρυσοπληρώνεται μια ζωή για τη μια αρχική του σύσταση. Δηλαδή ο χώρος ανάπτυξης ξεπερνά τα στενά όρια της Ελλάδας και επεκτείνεται πανευρωπαϊκά κι όχι μόνο. Αν δεν επρόκειτο λοιπόν, για κάτι πολύ σπουδαίο και ως προϊόν και ως δραστηριότητα κι αν δεν αποτελούσε τεράστια ευκαιρία που να σε εξασφαλίζει για μια ζωή, δεν θα έμπαινα στον κόπο να ασχοληθώ ούτε να γράψω για αυτό.

Νυφικά πακέτα-προσφορές Γαμήλια χτενίσματα Υπηρεσίες γάμου Νυφικό μακιγιάζ Νυφικο χτενισμα με πλεξουδεςΤύπος του αξεσουάρ Νυφικά πέπλαΝυφικά χτενίσματα με λουλούδιαΝυφικά χτενίσμαΡετρόΝυφικά χτενίσματα με τιάραΔιάφορα Νυφικά Μανικιούρ - ΠεντικιούρΜανικιούρ σε μακριά νύχια Μανικιούρ σε κοντά νύχια Μανικιούρ σε μεσαία νύχια Φώτο Νέα Υπηρεσίες Τύπος του χτενισμάτος  Ελληνική styling Χαμιλά - ψυλά σινιόν Σκέλη του styling μαλλιών Χτενίσματα με μπούκλες Τύπος των μαλλιών Μεσαία μαλλιά Κοντα μαλλια Μακριά μαλλιά Φράντζα - αφέλειες Θεραπείες Olaplex - Βαφή και ΘεραπείαHot ψαλίδι, Ζεστό ξυράφι Θεραπεία μαλλιών με φυσικές συνταγές Θεραπεία μαλλιών στο κομμωτήριο Ξυράφι ζεστό Υπηρεσίες Επικοινωνία Τεχνητά -Μόνιμο Γαλλικό μανικιούρ Half moon-μανικιούρ Μανικιούρ με λουλούδια Μανικιούρ με στρασάκια Μανικιούρ με καρδούλεςΜανικιούρ με πεταλούδες Πεντικιούρ Τεχνητά - ΜόνιμοΜόνιμο γαλλικό ΠεντικιούρΤεχνητά - Μόνιμο Με Λουλούδια Πεντικιούρ Τεχνητά - Μόνιμο Με ΣτρασάκιαΠεντικιούρ Τεχνητά - Μόνιμο Half Moon-ΠεντικιούρΠεντικιούρ Τεχνητά - Μόνιμο Με Πεταλούδες Πεντικιούρ Τεχνητά - Μόνιμο Με Καρδούλες Προφίλ;